Diverse afstudeerstage online marketing

Jij krijgt de mogelijkheid om alles mee te krijgen op het gebied van online marketing

Dit ga je leren

Wil jij je ontwikkelen als expert op online marketing gebied? En ben jij al op tijd begonnen met je zoektocht voor de stageperiode van september 2023? Reageer snel en wellicht bemachtig jij dan 1 van de 2 afstudeerplekken bij deze toffe organisatie!

Grijp jij de kans voor een super uitdagende afstudeerstage online marketing? Je krijgt hier de mogelijkheid om te leren van meer dan 100 online marketingexperts, ook werkt dit bedrijf voor veel toffe en diverse merken!

Tijdens jouw afstudeerstage ga jij voor je stagebedrijf aan de slag met online marketing in de breedste zin van het woord. Van social media tot SEO/SEA en het schrijven van content. Jij zorgt ervoor dat de marketing van jouw stagebedrijf verbeterd wordt. Met jouw frisse blik en kennis van de huidige online marketing mogelijkheden kom jij op gave ideeën die gebruikt kunnen worden.

Uiteraard is er ook alle ruimte voor je afstudeeronderzoek. Hoe dat precies vormgegeven kan worden ga je bespreken met de organisatie.

Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het uitvoeren van een concurrentie onderzoek of onderzoeken op welke wijze de organisatie hun doelgroep beter kan bereiken.

Tijdens de stage zal je ongeveer 2/3 dagen per week meewerken en de overige tijd besteden aan je afstudeerscriptie. Echter zal de kwaliteit van je onderzoek altijd gewaarborgd blijven, onder zeer goede en ervaren begeleiding.

Werkzaamheden die hierbij horen zijn bijvoorbeeld:
- Het schrijven van artikelen voor de website
- Het verbeteren van de vindbaarheid via de zoekmachines
- De website optimaliseren
- Het opzetten en beheren van advertenties in de zoekmachines
- Het analyseren van de vindbaarheid en hierop inspelen
- Het bijhouden van de social media pagina's
- Het werken in Hubspot, een direct mailing programma

Verder krijg je hier alles te weten over de nieuwste trends en ontwikkelingen als het gaat om online marketing.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat met de input van jouw werkzaamheden jouw stagebedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt. Daarnaast zorg jij voor een groter bereik bij de doelgroep via de social media kanalen van het bedrijf.

Ook ga je natuurlijk aan de slag met je afstudeeronderzoek. Uiteindelijk zal je vanuit een plan van aanpak echt het onderzoek gaan uitvoeren. Met als uiteindelijke doel het opleveren van een adviesrapport.

In overleg is het mogelijk om deels vanuit huis te werken. Echter wordt dat niet aangeraden, gezien er op kantoor net wat effectiever samengewerkt kan worden.

Dit ben jij

- Je hebt interesse/ervaring in online marketing en wilt hier na je studie in verder!
- Proactief
- Zelfstandig
- Creatief
- Analytisch
- Leergierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de digital marketing en ze werken voor veel toffe en grote bedrijven! De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de marketing afdeling met ongeveer zes collega's.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. De begeleiding zal worden uitgevoerd door de marketing manager binnen de organisatie. Verder is het goed om te weten dat dit bedrijf goede ervaringen heeft met hbo-studenten. Ook is er grote kans dat je mag aanblijven na de afstudeerstage door middel van een eigen ontworpen traineeship van deze organisatie.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Het bedrijf zit namelijk op loopafstand van station Breukelen!
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel expertise in huis