Afstudeerstage internationaal marketingplan bij een wereldwijde farmaceutische onderneming

Je gaat aan de slag met de marketing communicatie binnen de organisatie.

Dit ga je leren

Je gaat aan de slag met het optimaliseren van het online-platform. Je houdt je bezig op welke manier je de doelgroep benaderd en op welke manier je gemakkelijk de doelgroep laat aansluiten bij dit platform.

De organisatie heeft dit platform speciaal gericht op psychiaters. Aan jou de taak om deze doelgroep te onderzoeken. Het doel is om de doelgroep naar het platform te brengen. Aan jou de taak om hier een marketingplan voor te schrijven en deels uit te voeren. Welke acties zijn ervoor nodig om de doelgroep te bereiken? Het platform is alleen beschikbaar met een bepaalde code, aangezien er medische informatie wordt gedeeld.

De organisatie zet zich wereldwijd in. Naast de Nederlandse markt onderzoek je ook de internationale markt.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid bij de juiste doelgroep krijgt door het optimaliseren van de social media.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Communicatief vaardig
- Stevig in de schoenen staan

Over dit bedrijf

De organisatie is werkzaam binnen de farmaceutische industrie. Zij verbeteren de kwaliteit van leven van mensen met een psychiatrische aandoening. Ze zijn betrokken bij zowel Research and Development, als bij productie en verkoop van de geneesmiddelen over de wereld.
De werksfeer binnen de organisatie is informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel