Afstudeerstage online marketing bij een gedreven organisatie

Aan de slag met een onderzoek voor de nieuwe website om leads te genereren

Dit ga je leren

Jouw toekomstige internationale stagebedrijf heeft een uitdaging: er staat een nieuwe website klaar waar zij graag leads uit willen genereren (dit kan met de huidige verouderde website niet), tegelijkertijd ontbreekt er nog een strategisch online marketing plan, waarbij de doelgroep (B2B, nationaal gericht) op de juiste manier wordt aangesproken. Dit is dan ook precies, waar jij jezelf tijdens deze afstudeerstage mee bezig zal houden!

✔ Na het afronden van jouw afstudeerstage is er de mogelijkheid om verder door te groeien binnen het bedrijf!

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt tijdens deze afstudeerstage voornamelijk op kantoor te werken, met ook mogelijkheden om vanuit huis aan de slag te gaan: zo lang je de resultaten maar boekt! Naast dat het onderzoek natuurlijk de prioriteit heeft, krijg je ook de mogelijkheden om jezelf te bewijzen als online marketeer, waarbij je de volledige vrijheid krijgt. Uiteraard is dit ondersteunend aan jouw onderzoek, de meewerkstage heb je immers al afgerond!

Oh en op vrijdag, dan kan je aansluiten bij de bootcamp die gegeven wordt en daarnaast is men ook niet vies van een citytrip waar je mee kan. Zo heeft men o.a. Lissabon en Dubai al kunnen afvinken. Naar welke plek ga jij mee?

Dit ben jij

✔ Je hebt een meewerkstage marketing (HBO) afgerond
✔ Je bent proactief, zelfstandig, hands on en gezellig
✔ Tools als SEO/SEA, Google Analytics en Wordpress zijn je niet onbekend
✔ Je kan reizen naar omgeving Duiven

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is met het product voornamelijk actief in de voedingsmiddelen industrie. Binnen het stagebedrijf werken 7 collega's op de vestiging die verantwoordelijk is voor de Benelux, inclusief de andere vestigingen wereldwijd kom je op z'n 20 FTE. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van een flexibele schil.

Het bedrijf is actief in 44 landen, waarbij men zichzelf onderscheidt door hun eigen lab. Op deze manier kunnen zij snel en gericht inspelen op de veranderende behoefte, terwijl concurrenten zoals Shell en Total dit minder snel kunnen.

Tijdens deze afstudeerstage kom je te werken met de marketeer, die het erg belangrijk vindt dat je gedreven, hands on en gezellig bent. Naast deze begeleiding op HBO-niveau, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach de gehele periode voor je klaar omtrent jouw stage en onderzoek(svoorstel). Naast de goede stagevergoeding is het bedrijf goed te bereiken met het ov.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Gedreven en gezellig, work hard = play hard
local_bar
Bootcamp en citytrips!