Afstudeerstage strategisch (online) marketingplan

Jij gaat het bedrijf online nog beter vindbaar maken

Dit ga je leren

Je gaat binnen het marketing team onderzoek doen hoe de Social Media (o.a. Facebook, instagram, pinterest), de nieuwsbrieven maar ook de webpagina nog verder kunnen worden geoptimaliseerd.

Je leert hoe je met content potentiële klanten kunt triggeren tot aankopen en hoe je met content de volledige klantreis kunt verbeteren. Daarnaast ben je betrokken bij het optimaliseren van de online vindbaarheid, maar mag je ook meewerken aan de offline communicatie.

Jij zal uiteindelijk nadenken over de content-strategie door middel van een strategisch communicatieplan en werkt aan de uitwerking hiervan in bijvoorbeeld een content kalender of
andere uitingen, zoals advertenties, give-aways en acties.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw afstudeerstage gaat ervoor zorgen dat jouw stagebedrijf haar doelgroep bereikt en haar naamsbekendheid hiermee vergroot. Jij zult als stagiair een frisse blik hebben in het bedrijf aangezien jij weet wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media, SEO/SEA maar ook kritisch kijkt naar de bestaande communicatie.

Dit ben jij

- Je bent helemaal thuis in de wereld van Sociale Media
- Affiniteit met SEO/SEA
- Je bent proactief
- Je bent leergierig
- Jij durft out of the box te denken
- Kleurrijk

Over dit bedrijf

Deze kleurrijke organisatie is een snel groeiend bedrijf dat alleen gaat voor het beste en constant in beweging is op het gebied van online verkoop in Nederland en Vlaanderen. Een afstudeerstage bij deze organisatie betekent dat je onderdeel wordt van een dynamisch, hardwerkend en leuk team. Iedereen werkt gemotiveerd en keihard zodat de webshop iedere dag een beetje beter wordt. Werk jij écht goed? Dan liggen er ook kansen om na de stageperiode aan te blijven!
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Groeiende onderneming met mogelijkheden tot aanblijven