Afstudeerstage strategisch online marketing plan bij een game developer

Help de organisatie met het bereiken van hun doelgroep

Dit ga je leren

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouw afstudeerstage bij helpen. Ze willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten, zodat de doelgroep beter wordt bereikt.

Jij krijgt de kans om tijdens jouw afstudeerstage met hun online marketingstrategie aan de slag te gaan, zodat ze hun naamsbekendheid kunnen vergroten en ook meer klanten kunnen bereiken. Hierin komen onder andere de volgende zaken aan bod:
- Huidige situatie in kaart brengen
- Doelgroep in kaart brengen
- Hoe wil de doelgroep benaderd worden?
- Mogelijkheden op online marketing gebied in kaart brengen (website, SEO/SEA, social media)
- Het schrijven van een adviesplan

Naast bovenstaand onderzoek ga je deels ook de marketing (o.a. social media) en customer support afdeling ondersteunen. Dit zal niet meer dan 2 a 3 dagen per week zijn, zodat je ook nog voldoende tijd hebt voor je afstudeeropdracht. Daarnaast krijg je door mee te werken in het bedrijf ook extra informatie die je weer kan gebruiken voor je onderzoek.

Benieuwd naar meer informatie of geïnteresseerd in een kennismaking bij het bedrijf? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij als afstudeerder een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je afstudeerstage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Je kijkt naar de mogelijkheden zoals SEO/SEA, social media en gaat er ook praktisch mee aan de slag. Het doel van je onderzoek is dat het bedrijf meer gebruikers aantrekt. Het mooie van deze afstudeerstage is dat je alle ruimte krijgt voor je onderzoek

Grijp jij deze kans?

Dit ben jij

- Communicatief vaardig (Nederlands & Engels)
- Affiniteit met gaming en social media
- Leergierig en proactief
- Affiniteit met games

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in Amsterdam als game developer en er werken 40 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als Informeel. Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel)

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel en open
local_bar
Goede begeleiding en internationaal bedrijf!