Afstudeerstage social media

Ben jij helemaal thuis in de wereld van social media? En zoek je een toffe afstudeerstage hierin? Dan is dit iets voor jou!

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga jij aan de slag met de social media van jouw stagebedrijf. Je zult bezig zijn met het beheren van alle social media accounts. Dit zijn Facebook, LinkedIn, Twitter, etc. Je gaat interactieve posts bedenken en schrijven voor de desbetreffende doelgroep en hiermee ga jij hopelijk het aantal volgers en likes vergroten. Daarnaast zul je je bezig houden met een onderzoek waarbij de hoofdvraag luidt: 'Hoe kan jouw stagebedrijf social media het beste inzetten?'. Daarbij ga je kijken welke kanalen interessant zijn voor jouw stagebedrijf en hoe deze kanalen het best kunnen worden ingezet.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw afstudeerstage gaat ervoor zorgen dat jouw stagebedrijf haar doelgroep via social media bereikt en haar naamsbekendheid hiermee vergroot. Jij zult als afstudeerstagiair een frisse blik hebben in het bedrijf aangezien jij weet wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media.

Dit ben jij

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Proactieve houding
- Je kunt goed zelfstandig werken
- Communicatief sterk

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de verkoop van brandpreventieproducten en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig!

Je komt te werken met gezellige en gemotiveerde collega’s. Zij houden zich bezig met alle marketing en sales gerelateerde activiteiten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
De gezellige borrels!