Afstudeerstage social media

Je gaat de gehele marketing binnen deze organisatie opzetten

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga jij aan de slag met de social media van jouw stagebedrijf. Je zult bezig zijn met het beheren van alle social media accounts. Dit zijn Facebook, LinkedIn, Twitter, etc. Je gaat interactieve posts bedenken en schrijven voor de desbetreffende doelgroep en hiermee ga jij hopelijk het aantal volgers en likes vergroten. Daarnaast zul je je bezig houden met een onderzoek waarbij de hoofdvraag luidt: 'Hoe kan jouw stagebedrijf social media het beste inzetten?'.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw afstudeerstage gaat ervoor zorgen dat jouw stagebedrijf haar doelgroep via social media bereikt en haar naamsbekendheid hiermee vergroot. Jij zult als afstudeerstagiair een frisse blik hebben in het bedrijf aangezien jij weet wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een full-service ontwerp- en installatiebureau voor licht, geluid, beeld en elektrotechniek.

Het bedrijf is de trendsettende sfeerontwerper van gastvrije ruimtes. Met een goed doordacht ontwerp voor verlichting, geluid en beeld creëren ze de juiste sfeer in een gastvrije ruimte. Een plek waar mensen zich thuis voelen of juist iets speciaals ervaren. Samen met onze opdrachtgevers maken we daar een plan

Het bedrijf heeft inmiddels 30 jaar ervaring met het realiseren van projecten in restaurants, discotheken, hotels, winkels, ziekenhuizen, scholen, kantoren en musea. Ze verzorgen het hele traject: van ontwerp tot complete technische installatie. Desgewenst ontwerpen ze maatwerkoplossingen of ‘total experiences’ voor hun klanten.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
toonaangevend creatief technisch bedrijf