Afstudeerstage online marketing(bureau)

Aan de slag bij een online marketing bureau!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is in hartje Utrecht actief als veelzijdig online marketingbureau en zij zijn momenteel op zoek naar een gedreven en ervaren online marketing afstudeerstagiair. Aan de hand van jouw interesses en sterktes is er in overleg een afstudeeropdracht vast te stellen. Lever jij goed werk af en pas je goed in het team? Dan heb je zeker kans op een zeer toffe en uitdagende baan!

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens jouw afstudeerstage zal je zowel op locatie (groot kantoor, afstand houden geen probleem) alsook vanuit huis komen te werken. Hierbij zal je enerzijds jezelf vastbijten op de afstudeeropdracht, alsook praktisch komen te ondersteunen. Het gaat hierbij om marketeer werkzaamheden op niveau, die ondersteunend zijn aan jouw scriptie. De meewerkstage heb je immers al afgerond :)

Dit ben jij

* Aantoonbare online marketing ervaring
* Denk aan SEO/SEA, Google Analytics, Wordpress, Facebook Ads
* Teamspeler, analytisch, sociaal, resultaatgericht
* Je woont op maximaal a 45 minuten reizen van Utrecht CS

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als veelzijdig online marketingbureau en er werken 15 medewerkers binnen het bedrijf. De organisatie werkt onder andere voor zeer bekende organisaties en vertalen hierbij marketingdata naar concrete inzichten.

Je komt binnen de organisatie te werken onder een ervaren online marketeer die je alle kneepjes van het vak gaat leren. De sfeer binnen het team is te omschrijven als gezellig, informeel en resultaatgericht (zonder haantjes gedrag).

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Verder is het bedrijf zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel, gezellig, korte lijntjes
local_bar
Kans op baan!