Afstudeerstage online marketing

Je gaat het bedrijf helpen met online content en een nieuwe strategie

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga jij voor je stagebedrijf aan de slag met online marketing in de breedste zin van het woord. Van Social Media tot SEO/SEA en het schrijven en creëren van content. Jij zorgt ervoor dat de marketing van jouw stagebedrijf verbeterd wordt. Met jouw frisse blik en kennis van de huidige online marketing mogelijkheden kom jij op gave ideeën die gebruikt kunnen worden.

Taken die hierbij horen zijn bijvoorbeeld:
- Het schrijven van artikelen voor de website
- Het maken van videocontent
- Het verbeteren van de vindbaarheid via de zoekmachines
- Het opzetten en beheren van advertenties in de zoekmachines
- Het analyseren van de vindbaarheid en hierop inspelen
- Het bijhouden van de social media pagina's

Het bedrijf is op zoek naar iemand die aan de slag kan met bewegend beeld en hier veel creativiteit op toe kan passen. Daarnaast zou je bijvoorbeeld ook kunnen kijken naar het gebruik van influencers. Hier krijg je voldoende vrijheid in.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat met de input van jouw werkzaamheden jouw stagebedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt. Daarnaast zorg jij voor een groter bereik bij de doelgroep via de social media kanalen van het bedrijf.

Als jij naast het meewerken nog een onderzoek wil uitvoeren gericht op online marketing is het bedrijf daar ook zeker geïnteresseerd in. Je zal hier 2,5 tot 3 dagen de tijd voor krijgen en de adviesvraag zal in samenspraak met het bedrijf opgesteld worden.

Dit ben jij

- Je hebt interesse in Online Marketing
- Zelfstandig
- Creatief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de reisbranche en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. Er is spraken van korte lijnen en iedereen werkt even hard mee aan de groei die ze willen realiseren.

Er zijn drie eigenaren en één iemand die zich focust op content voor op de website. De marketingactiviteiten worden nu verspreid over de werknemers heen opgepakt.
Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Korte lijnen
local_bar
Je krijgt veel vrijheid