Afstudeerstage online marketing

Je gaat aan de slag met het digitaliseren van de organisatie

Dit ga je leren

De organisatie waar je komt te werken is actief in het beplakken van vliegtuigen, auto's en vrachtwagens van stickers. Zij zijn een familiebedrijf en werken voor grote klanten, zoals Transavia.

Momenteel komt de organisatie aan opdrachten via mond tot mond reclame. Zij willen graag een digitale slag maken op gebied van marketing, om nieuwe klanten aan te trekken. Jij gaat aan de slag met het digitaliseren van de marketing.

Denk hierbij aan het opzetten van sociale media kanalen, SEO en SEA.
Je hebt ervaring met online marketing en vindt het leuk om zelfstandig de marketing te verbeteren.

Taken die je oppakt:
- Onderzoeken hoe je het beste potentiële klanten kan bereiken
- Sociale media kanalen oppakken
- SEO en SEA oppakken

Tijdens jouw afstudeerstage ga jij aan de slag met de social media van jouw stagebedrijf. Je zult bezig zijn met het beheren van alle social media accounts. Dit zijn Facebook, LinkedIn, Twitter, etc. Je gaat interactieve posts bedenken en schrijven voor de desbetreffende doelgroep en hiermee ga jij hopelijk het aantal volgers en likes vergroten. Daarnaast zul je je bezig houden met een onderzoek waarbij de hoofdvraag luidt: 'Hoe kan jouw stagebedrijf social media het beste inzetten om meer leads te genereren?

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw afstudeerstage gaat ervoor zorgen dat jouw stagebedrijf haar doelgroep via social media bereikt en haar naamsbekendheid hiermee vergroot. Jij zult als afstudeerstagiair een frisse blik hebben in het bedrijf aangezien jij weet wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media.

Dit ben jij

- Je kan zelfstandig werken
- Affiniteit met online marketing

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de reclamebranche en er werken 60 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Mogelijkheid om aan te blijven