Afstudeerstage internationaal marktonderzoek

Je gaat onderzoeken hoe het bedrijf de Duitse markt kan benaderen

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is momenteel groeiende en reeds in 14 landen actief en je gaat tijdens jouw afstudeerstage middels een internationaal marktonderzoek de uitbreidingsmogelijkheden naar het 15e land ontdekken: Deutschland!

Momenteel bedient de organisatie wel eens klanten in Duitsland, waardoor zij het vermoeden hebben dat er zeker potentie aanwezig is. Echter wil men middels een strategisch int. marktonderzoek onderzoek dit gericht verder onderzoeken en daar kom jij bij kijken!

Thema's waar je aan kan denken:
✔ Sectoren onderzoek
✔ Doelgroep onderzoek
✔ Concurrentie onderzoek
✔ Haalbaarheid onderzoek

* De organisatie is actief in de land- en tuinbouwsector, het is belangrijk dat je hier enige affiniteit mee hebt!

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens jouw afstudeerstage kom je vanwege het belang van het onderzoek direct met de directeur te werken. Dit zal zowel op locatie alsook vanuit huis plaatsvinden. Je zal jezelf volledig focussen op het onderzoek, waarbij je niet bang moet zijn om de telefoon op de pakken. Beheersing van de Duitse taal is hierbij een pre, maar zeker geen eis (goede beheersing Engelse taal natuurlijk wel).

Dit ben jij

✔ Studerend aan een internationale studie
✔ Je bent ondernemend, zelfstandig, hands on en gedreven
✔ Je kan goed samenwerken, en ziet om hulp vragen juist als een sterkte
✔ Aantoonbare affiniteit met de landbouw(sector)
✔ Wageningen is max. 45 min. reizen met het OV

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is internationaal actief binnen de land- en tuinbouwsector, waarbij men kennis en advies deelt middels o.a. het uitvoeren van grondig onderzoek. Men dit doet wereldwijd met 250 collega's, waarbij de sfeer is te omschrijven als nuchter, hands on en gedreven.

Tijdens jouw afstudeerstage werk je samen met de directeur, waardoor je zeer dicht bij het vuur zit! Het is dan ook belangrijk dat je daadwerkelijk van toegevoegde waarde wil zijn, middels een zeer sterk onderzoek. Verder ontvang je een goede stagevergoeding en het bedrijf is te bereiken met het openbaar vervoer.

Naast het feit dat jouw toekomstige stagebegeleider op de Universiteit heeft gewerkt, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk o.a. aan het onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel en no nonsense
local_bar
Goede begeleiding!