Afstudeerstage procesoptimalisatie

Je gaat een tool ontwikkelen!

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage help je dit bedrijf met het onderzoeken van een nieuwe tool. Als afstudeerder heb jij alle nieuwe kennis in huis voor het ontwikkelen van deze tool. Je interviewt medewerkers, je overlegd met de app ontwikkelaar en zo breng je alle specificaties in kaart. Jouw afstudeeronderzoek leidt uiteindelijk naar een gestandaardiseerde app die consultants kunnen gebruiken om nóg sneller advies te geven. Het volledige process is zo geoptimaliseerd!

Jouw taken zullen zijn:
- interviewen werknemers
- in kaart brengen van het process
- opstellen van vragenlijsten en criteria die in de app moeten staan
- advies schrijven hoe de app eruit moet gaan zien
- dit advies bespreken met de ontwikkelaar zodat hij uiteindelijk ook écht ontwikkeld wordt! Afstudeerstage procesoptimalisatie

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt als afstudeerstudent binnen met een frisse blik. Jij helpt mee met het realiseren van een nog efficiëntere manier van werken. Je start de dag met een kopje koffie/thee en gaat aan de slag met jouw afstudeeropdracht. Je onderzoekt vandaag een element van het process waarvoor je de werkvloer op moet. Je interviewt een van de jongens die in het verleden het technische process heeft opgezet. Hij is de expert en praat honderduit over de oplossing die ze hebben bedacht bij een vorige opdracht. Jij weet dit te vertalen naar een goede vragenlijst. Omdat jij hoofdverantwoordelijke bent voor het onderzoek en dit is jouw prioriteit. Als je wil kun je daarnaast ook nog wat meewerken.

Aan het einde van de dag sluit jij je computer af en loop je met je collega's naar de tuinen rondom het kasteel waar dit bedrijf gevestigd is. Het is tijd voor de maandelijkse borrel!

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Proactief
- Doortastend
- Nieuwsgierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een expertisebureau en er werken ruim 200 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling marketing met je nieuwe collega’s. Zij zullen jou dus ook intensief begeleiden en je kan hier met al je vragen terecht. De gemiddelde leeftijd in het bedrijf is 31, een super jonge club dus!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt 350 euro stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Woon je verder weg? Dan regelt dit bedrijf voor jou vervoer en mag je ook een deel van de week thuis werken!
group
100+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
maandelijkse borrels!