Veelzijdige afstudeerstage sales en marktonderzoek

De huidige klantenkring uitbreiden aan de hand van jouw onderzoek en commerciële input!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf wil graag strategische stappen maken omtrent acquisitie en daar ga jij ze bij helpen! Het bedrijf doet momenteel niks aan acquisitie en heeft de markt niet echt in beeld. Dit mede omdat men een goede klantenkring heeft, en via via komen ze altijd aan nieuwe opdrachten. Het bedrijf is dus nog steeds groeiende, echter wil men het heft in eigen hand nemen en gerichter zelf bepalen met wie ze gaan samenwerken!

Dit is echter voor de toekomst geen garantie en het stagebedrijf is dan ook op zoek naar een gedreven en commerciële afstudeerstagiair die hen op strategisch - en omzet - vlak verder gaat helpen!

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens jouw afstudeerstage kom je vanwege het belang van het onderzoek direct met de directeur/eigenaar te werken. Uiteraard ontvang je hierbij alles wat nodig is, omtrent het strategische vraagstuk. Tegelijkertijd verwacht men veel gedrevenheid en een commerciële input van jou. Een mix tussen werken op kantoor en op locatie is hierbij zeker mogelijk.

Dit ben jij

✔ Commercieel ingesteld
✔ Sociaal, gedreven, hands on en nuchter
✔ Geïnteresseerd in sales
✔ Je wil een daadwerkelijke bijdrage leveren
✔ In staat om naar omgeving Arnhem te reizen.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in brandpreventie en er werken 8 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau (directeur/eigenaar) en je ontvangt een prima stagevergoeding. Verder is het bedrijf te bereiken met het OV en daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel en nuchter
local_bar
Groeiende organisatie