Afstudeerstage logistieke processen optimaliseren van het transport

Je gaat de logistieke processen verbeteren

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf wil vernieuwen, een stukje automatiseren en professionaliseren. Jij komt hierbij helpen, jij gaat onderzoeken welke veranderingen er doorgevoerd kunnen worden om dit te verwezenlijken.

Het bedrijf loopt bijvoorbeeld nu tegen het probleem aan dat onder andere de logistieke planning en andere processen niet optimaal verlopen. Jij gaat deze hudige processen omschrijven, de knelpunten analyseren en vervolgens een optimalisatieslag doorvoeren.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen en die jij kan gaan behandelen. :
- Logistieke planning
- Communicatie naar de chauffeurs
- Inhuur van transport

Dus eigenlijk met de vraagstelling: Hoe kan deze organisatie een professionaliseringsslag realiseren op het gebied van de logistieke processen?

Startdatum: per direct of per april

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een gezellig praatje met je collega’s. Hierna ga je direct aan de slag met de taken die je die dag moet gaan doen. Voor vragen kun je altijd bij je stagebegeleider terecht. Je stagebegeleider zal altijd bereid zijn om je te helpen met de dingen waarmee je vast loopt. Door jouw kennis van het vak help je het bedrijf met het efficiënter lopen van processen.

Dit ben jij

Het bedrijf zoekt iemand die:
- Nuchter is
- Zichzelf wel ziet werken na de afstudeerstage
- Stevig in z'n schoenen staat
- Tegengas durft te geven

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de logistieke sector. Ze zijn een gevestigde naam op de markt en werken daarom ook met meer dan 700 klanten samen verspreid over 47 landen wereldwijd. Deze organisatie heeft 5 locaties in Nederland en 1 in België.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Super groot bedrijventerrein