Afstudeerstage logistiek

Het logistieke proces in kaart brengen en optimaliseren

Dit ga je leren

Kom jij uit de omgeving van Kampen en zoek jij per september/oktober 2022 een interessante afstudeerstage richting logistiek? Lees dan snel verder!

Dit bedrijf is actief in de koeltechniek en voornamelijk B2C actief, deels ook B2B.

De afgelopen jaren is het bedrijf erg gegroeid en zijn ze naar een pand verhuisd wat wel vijf keer zo groot is. Op dit moment hebben ze ongeveer 40 medewerkers. De komende jaren willen ze dat naar 50 a 60 laten groeien, ambities genoeg!

Op dit moment merken ze dat er op logistiek gebied nog veel winst te behalen valt. Zo moet het magazijn op juiste wijze ingedeeld worden, kan het inkoopproces geoptimaliseerd worden maar ook de voorraadbeheer biedt nog voldoende uitdaging.

Kortom, mogelijkheden genoeg voor een hbo-afstudeerder die zich wilt bezig houden met logistiek.

Het doel van deze afstudeerstage is het efficiënter laten verlopen van het logistieke proces. Op termijn moet dit de organisatie meer structuur en natuurlijk sneller werken opleveren, met wellicht een mooie omzet-verhoging...

Je krijgt elke week ongeveer drie dagen voor je afstudeeropdracht. De overige dagen zal je operationele werkzaamheden oppakken binnen de organisatie. Dit zal redelijk divers zijn en in overleg met de organisatie. Denk aan ondersteunen op de inkoopkant, tot het opstellen van offertes etc.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een gezellig praatje met je collega’s. Hierna ga je direct aan de slag met de taken die je die dag moet gaan doen. Voor vragen kun je altijd bij je stagebegeleider terecht. Je stagebegeleider zal altijd bereid zijn om je te helpen met de dingen waarmee je vast loopt. Door jouw kennis van het vak help je het bedrijf met het efficiënter lopen van processen.

Dit ben jij

- Enthousiast van logistiek
- Kan het overzicht bewaren
- Houdt het hoofd koel ;)
- Woonachtig in Kampen of omgeving

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de koeltechnieken en er werken 40-45 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is matig te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is handig.
group
20+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
doorgroeimogelijkheden