Afstudeeropdracht logistiek en supply chain

Jij gaat je tijdens dit afstudeeronderzoek bezighouden met kostenbesparing en efficiëntie!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is een innovatief productiebedrijf en is gevestigd in 's-Gravendeel. Als afstudeerder krijg je de kans om je kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Deze organisatie biedt een hybride stage, waarbij je deels op locatie en deels vanuit huis werkt. Gezien het een productiebedrijf is en veel met logistiek te maken krijgt zijn hier veel onderzoeksmogelijkheden. Bij welke schakel in het logistieke proces is nog winst te behalen en hoe kan dit geoptimaliseerd worden?

Tijdens jouw stage wordt er van je verwacht dat je het grootte gedeelte op kantoor bent, maar je hoeft niet een vast aantal dagen in de praktijk mee te werken. Daarnaast kan je een laptop van de organisatie krijgen en is het in overleg mogelijk om vanuit huis te werken.

Tijdens jouw stageperiode ga jij alle logistieke processen in kaart brengen binnen de organisatie en deze processen ga je vervolgens optimaliseren. Je brengt de bottlenecks in kaart en voor deze bottlenecks schrijf je verbetervoorstellen. Aan het einde van je stageperiode heb je het bedrijf geholpen met efficiënter lopende processen.

Werkzaamheden die jij zal gaan uitvoeren zijn:
• Meekijken met logistieke processen
• Modellen opstellenen uitwerken
• Samenwerken met andere afdelingen
• Jouw kennis gebruiken om tot een oplossing te komen!

Zie jij jezelf deze uitdaging al aangaan? Reageer dan direct!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een gezellig praatje met je collega’s. Hierna ga je direct aan de slag met de taken die je die dag moet gaan doen. Voor vragen kun je altijd bij je stagebegeleider terecht. Je stagebegeleider zal altijd bereid zijn om je te helpen met de dingen waarmee je vast loopt. Door jouw kennis van het vak help je het bedrijf met het efficiënter lopen van processen.

Dit ben jij

✔ Interesse in logistiek
✔ Analytisch
✔ Gedreven
✔ Ondernemend

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de technische branche en er werken 250 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met ervaren collega’s. Zij houden zich bezig met supply chain.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is niet goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is handig, maar niet essentieel.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige borrels