Afstudeerstage HBO ICT richting dataoplossingen en data kluizen

Gedurende deze afstudeerstage ga je aan de slag met het bouwen van een datakluis!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de opslag van data en zij zoeken een gemotiveerde HBO ICT student die zich bezig gaat houden met nieuwe oplossingen.

De term gegijzelde data komt op dit moment veel in het nieuws. Jouw toekomstig stagebedrijf levert oplossingen om in zo'n situatie je data te beschermen en terug te halen. In deze nieuwe oplossingen ga jij meedenken! Je doet je research naar de mogelijkheden en vervolgens ga je aan de slag met het bouwen van een demo! Deze organisatie heeft een eigen IT "lab" waar je deze demo gaat maken! Het betreft een demo van een data kluis. Zodra de demo gereed is, zal je deze ook presenteren bij de klant!


Verder ga je aan de slag met het installeren en configureren van software en het schrijven van scripts! Wil je graag meer weten, geef mij een belletje en dan spreken we het door! Naast dit project zal je ook deels meewerken op de servicedesk! Hier komen eerste en tweedelijns IT problemen voorbij en jij gaat de IT specialisten hierbij ondersteunen! Dit betreffen geen problemen als een niet startende computer of iets dergelijks!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent zelf verantwoordelijk voor de optimalisatieslag binnen het framework maar je start de dag met je betrokken collega's op de IT afdeling! Jullie nemen samen door wat er die dag allemaal te doen staat en verdelen de taken. Deze IT experts staan ook altijd voor je klaar als je vragen hebt, jullie zijn echt een team samen.

Dit ben jij

Heb jij ambities om de IT in te gaan? Ben jij praktisch ingesteld? Vind jij het leuk om je eigen opdracht te hebben en je hier volledig in vast te bijten? Leg jij je ouders altijd uit hoe alle elektronische apparaten werken? Dan zoekt deze gave organisatie jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de data opslag en er werken 17 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je komt terecht in de wereld van data en security!