Afstudeerstage Business IT

Gedurende jouw afstudeerstage ga je aan de slag als tussenpersoon tussen de IT afdeling en het klantenbestand

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de wereld van data. De organisatie bestaat uit 2 units en jij gaat je bezig houden met de unit data kwaliteit. Jouw toekomstig stagebedrijf houdt zich bezig met het bereiken van de juiste / nieuwe doelgroepen en alles wat daarbij komt kijken.

Op dit moment zijn zij bezig met het creeeren van een nieuw platform. Dit platform moet verder ontwikkeld worden, er moet gekeken worden naar de processen, standaardisatie en automatisering. Door de processen te optimaliseren willen zij kijken naar de impact die deze optimalisatie slag heeft op de gebruikerservaring. Wat doet dit met de omzet en wat zijn de voordelen? Kan men hierdoor new business genereren?

Gedurende je afstudeerstage ga je samenwerken met het projectteam, de IT/technische afdelingen en de klanten van jou toekomstig stagebedrijf.


Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent zelf verantwoordelijk voor de optimalisatieslag binnen het framework maar je start de dag met je betrokken collega's op de IT afdeling! Jullie nemen samen door wat er die dag allemaal te doen staat en verdelen de taken. Deze IT experts staan ook altijd voor je klaar als je vragen hebt, jullie zijn echt een team samen.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Communicatief sterk
- Pro-actief
- kennis van IT
- Kennis met SQL is een pre!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de wereld van data en er werken 120 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en no nonsense!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informele organisatie
local_bar
Gezellig team