Business IT afstudeerstage met baangarantie bij een succesvolle organisatie

Je gaat in een Framework werken

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf houdt zich bezig met toegangsmanagement. Ze werken met veel grote partijen en ook voor hun ga jij je bezig houden met het toegangsmanagement.

De organisatie beschikt over een eigen softwarepakket waarmee ze hun klanten bedienen, dit in combinatie met de consultancy en procedures waar aan gehouden moeten worden. Bij die procedures moet je denken aan eisen die wettelijk zijn opgesteld, waar partijen zich aan moeten houden (bijvoorbeeld de nieuwe AVG en ISO 9001, ISO 27001, etc.)

Het bedrijf werkt binnen een bepaald Framework; jouw verantwoordelijkheid is het testen en automatiseren van dit systeem. Je zal niet hoeven te programmeren, maar het begrijpen van SQL en .NET is wel een vereiste.

Het afstuderen wordt hier aan gekoppeld. Je kan bijvoorbeeld denken aan een systeem wat je inricht.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw stagebedrijf bevindt zich in hartje Den Haag. Je loopt binnen in dit mooie pand, pakt een kop koffie en vervolgens ga je lekker aan de slag met je collega's. Je gaat hierbij aan de slag met je eigen project en onderzoek. Uiteraard wordt je door je fijne collega's ondersteund waar nodig.

Dit ben jij

Het bedrijf heeft de volgende eisen, heb je deze?
- Zelfstandig
- Wil de IT (consultancy) in
- Beheersing van SQL (en .NET)
- Kennis van TEAM software (pré)

Over dit bedrijf

Deze organisatie houdt zich bezig Toegangsmanagement. Ze hebben een eigen software waarmee ze hun klanten mee bedienen. De partijen waar ze mee werken, zijn veelal grote instanties vanuit de overheid. Deze partij zorgt er voor dat data niet in verkeerde handen komt en dat de interne mensen de toegang krijgen zoals de instanties dat willen.

Er is HBO begeleiding aanwezig.

Het bedrijf heeft veel verschillende mensen in dienst, met een 17 koppig team ligt er nog genoeg ruimte om te groeien. Versterk jij dit team?
group
20+ medewerkers
mood
Informeel en ICT gericht
local_bar
Hier ligt echt een toekomst