afstudeerstage IT/ ICT

Rest API, AI bot, Cloud integratie

Dit ga je leren

Wij bieden een uitdagende afstudeerstage voor een ambitieuze en leergierige student die zich wil specialiseren in technische consultancy en klantcontactoplossingen.

Als afstudeerstagiair Technisch Consultant werk je proactief mee aan de implementatie en ondersteuning van klantcontactoplossingen, waarbij je samenwerkt met een team van ervaren consultants en ontwikkelaars om projecten tot een succesvol einde te brengen. Je richt je op het adviseren van klanten over de optimalisatie van klantcontact door het inzetten van diverse oplossingen, zoals Chatbots, Voicebots, Kunstmatige Intelligentie (AI), Kennismanagement oplossingen en slimme routeringsengines voor Email, Social Media en Spraak.

Kortom, als afstudeerstagiair Technisch Consultant werk je aan uitdagende projecten en doe je waardevolle ervaring op in technische consultancy en klantcontactoplossingen. Je krijgt goede begeleiding en ondersteuning en de vrijheid om zelfstandig te werken, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en jezelf kunt voorbereiden op een succesvolle carrière in de technische consultancy en klantcontactoplossingen

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens je afstudeerstage werk je aan diverse taken, zoals het uitvoeren van analyses van de huidige situatie bij klanten, het ontwerpen van technische oplossingen voor klanten, het uitvoeren van technische configuraties en integraties, het testen en troubleshooten van technische oplossingen, en het bieden van technische ondersteuning aan klanten. Je houdt je bezig met diverse klantcontact oplossingen en maakt de vertaalslag naar oplossingen voor onze klanten.

Je werkt nauw samen met de Project Managers en Service Delivery Managers om projecten op tijd en binnen budget op te leveren. Als afstudeerstagiair Technisch Consultant heb je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en vaardigheden op het gebied van techniek, projectmanagement en klantcontact te vergroten.

Dit ben jij

✔ Je studeert richting IT (Informatica, ICT, BIM)
✔Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;
✔Interesse in implementatie- of migratieprojecten
✔Je bent initiatiefrijk, oplossingsgericht en werkt graag met mensen;
✔Je hebt een klantvriendelijk.

Over dit bedrijf

Deze organisatie is gespecialiseerd in Cloud-gebaseerde oplossingen voor klantcontact. Hier werken enthousiaste ICT-professionals die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche en constant streven naar persoonlijke groei.

De organisatie biedt een informele werksfeer binnen een jong en flexibel team, waarin er veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Bij deze organisatie staat de medewerker centraal, omdat zij begrijpen dat zonder hun medewerkers het niet mogelijk is om hoogwaardige diensten te leveren. Daarom worden medewerkers gestimuleerd om het maximale uit zichzelf te halen en zichzelf te ontwikkelen.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Innoverend bedrijf met bekende namen als klant