Toffe afstudeerstage HRM bij grote international

Je gaat aan de slag met het verbeteren en optimaliseren van het functie waarderingssysteem!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf biedt jou de mogelijkheden om alles te weten te komen over de HRM taken die je later zal toepassen in het bedrijfsleven.

Je gaat onder andere onderzoek doen naar het schalensysteem en de functiebeschrijvingen. Verder zal je veel kijken naar andere organisaties in het systeem om te analyseren hoe zij bepaalde problemen aanpakken.

Jouw stagebedrijf wil graag dat jij de lead neemt en aangeeft wat je leuk en interessant vindt zodat jij je tijdens deze stage volledig kunt ontwikkelen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de HR manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR. Kortom een ideale HR afstudeerstage voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Dit ben jij

- Sociaal
- Analytisch
- Proactief
- Kalm (je kan goed tegen hectiek)

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de logistieke sector en er werken 80-90 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Naast jou start er waarschijnlijk nog een andere stagiair, weliswaar op een andere afdeling maar toch fijn om in hetzelfde schuitje te zitten!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Internationale organisatie