Stage HRM

Stage of afstudeerstage HR

Dit ga je leren

Jouw toekomstige afstudeerorganisatie biedt jou de mogelijkheid om een onderzoek en een project uit te voeren op de HR afdeling. Je bent samen met de andere HR medewerker verantwoordelijk voor alle medewerkers binnen het bedrijf.
Het project heeft te maken met het optimaliseren van de functieprofielen. De huidige functieprofielen zijn gedateerd waardoor de werving en selectie lastiger is en ook beoordelingsgesprekken zijn moeilijk te voeren. Dit stagebedrijf wil minder werkzaamheden benoemen maar vooral uitgaan van karaktereigenschappen om de functies goed in te vullen. Jij gaat zelfstandig aan de slag om te kijken hoe dit beleid veranderd en geoptimaliseerd kan worden.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de HR manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR. Kortom een ideale HR afstudeerstage voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Dit ben jij

- Je studeert HBO, bij voorkeur HRM of P&O (jaar 3 of 4)
- Je hebt ervaring middels projecten op een HR afdeling
- Je kunt zelfstandig aan de slag
- Naast het doen van onderzoek kun je ook 1 tot 2 dagen meewerken in de organisatie
- Je houdt van een informele en platte maar grote organisatie

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de agrarische sector en er werken zo'n 100 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en een platte organisatie.

Je komt te werken op een afdeling HR. De HR manager is je begeleider. Naast het zelfstandig werken op kantoor ben je ook veel te vinden op andere afdelingen om met de medewerkers te praten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet zo goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto of scooter is wel handig.
group
50+ medewerkers
mood
informeel, betrokken