Afstudeerstage HR of bedrijfskunde op de hr afdeling

Aan de slag met employer branding

Dit ga je leren

Jouw HR of Bedrijfskunde afstudeerstage gaat over het onderwerp Employer Branding en verandermanagement. Als afstudeerder ga je aan de slag met een onderzoek hoe de organisatie dit beter kan inzetten en zij bepaalde processen op het gebied van kwaliteit beter kunnen inrichten.

Zij willen groeien, maar willen eerst een professionaliseringsslag maken. Afhankelijk van jouw studie wordt de hoofdvraag HR of Bedrijfskundig gericht. Onder andere de volgende vragen zijn daarbij belangrijk:
- De organisatie wil een professionaliseringsslag maken, waarvoor het nodig is dat zij meer inzicht krijgen in welke competenties belangrijk zijn bij de werving en hoe zij de ontwikkeling kunnen vastleggen in een opleidingstool.
- Op welke wijze kan de organisatie haar processen inrichten om te zorgen voor instroom & behoud en wat is daarvoor noodzakelijk?

Het is 3 dagen onderzoek en 2 dagen meewerken, waarbij je flexibel bent om thuis te werken.

Onderwerpen die hier op van toepassing zijn:
- Onboarding (en inrichten e-module inwerkprogramma), inrichting opleidingstrajecten
- Procesuitwerking e-hrm systeem (uitwerken workflows en inrichten)
- Competentie/opleidings processen
- Meehelpen aan Arbo RI&E traject
- Implementatie KTO/ MTO

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de HR manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR. Kortom een ideale HR afstudeerstage voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Dit ben jij

- Ondernemend
- Laatste jaar HR
- Communicatief vaardig
- Proactieve houding

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de zorg en er werken 15 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel