Afstudeerstage HR

Onderzoek naar het optimaliseren van het huidige wervingproces

Dit ga je leren

Studeer jij HRM, Bedrijfskunde of vergelijkbaar? En kom je uit de regio Utrecht? Lees dan snel verder!

Deze toffe organisatie actief in de horecabranche, zoeken een ondernemende afstudeerder die onderzoek gaat doen naar het optimaliseren van het wervingsproces. Met als hoofddoel; het aantrekken van nieuwe medewerkers!

Jouw toekomstige afstudeerorganisatie biedt jou de mogelijkheden om het HR vak van A tot Z te leren binnen een authentiek bedrijf!

Tijdens deze afstudeerstage krijg je 3 dagen per week de tijd voor je onderzoek. De overige 2 dagen zal je meewerken binnen de organisatie. Echter zullen deze werkzaamheden in lijn staan met je onderzoek. Tot slot: de kwaliteit van je onderzoek zal altijd gewaarborgd blijven.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag.

De ene dag ben je lekker aan het rammen voor je onderzoek en werk je de interviews uit van de afgelopen week. De andere dag ben je in overleg met collega's en hands-on bezig om het wervingsproces daadwerkelijk handen en voeten te geven.

Kortom, een diverse stage waar geen dag hetzelfde is.

Tijdens je afstudeerstage zal je nauw samenwerken met de bedrijfsleider van de vestiging in Utrecht. Ook schakel je regelmatig met het hoofdkantoor in Nijmegen. Let op: deze afstudeerstage is echt gericht op de locatie in Utrecht.

Dit ben jij

Ben jij echt een mensen mens? Heb jij een goed staaltje menselijk inzicht? Ben jij empathisch maar wel realistisch? Ben jij een meester in plannenDan zoekt deze organisatie jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de horeca. Studeer jij in Utrecht? Dan heb je hier ongetwijfeld een keer heerlijk gegeten of geborreld.. ;)

Je komt nauw samen te werken met de bedrijfsleider in Utrecht en een aantal andere collega’s. De bedrijfsleider in Utrecht houdt zich o.a. bezig met HR-gerelateerde werkzaamheden. Verder schakel je ook zo nu en dan met het hoofdkantoor, daar zijn er ook drie HR-medewerkers actief.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Een relevant onderzoek starten en uitvoeren