Afstudeerstage HR/ Account management

Afstudeerstage HR/ accountmanager

Dit ga je leren

Jouw toekomstige afstudeerorganisatie biedt jou de mogelijkheden om het HR vak van A tot Z te leren binnen een gave organisatie! Je bent samen met de andere HR medewerker verantwoordelijk voor alle medewerkers binnen het bedrijf en vooral het aantrekken van nieuw talent. Hoe kan het aantrekken van nieuw personeel het best aangepakt worden, zodat de organisatie zijn groei ambities kan nastreven? Daarnaast zijn er ook werkzaamheden die opgepakt kunnen worden als startend account manager! Het hangt daarom erg af van jou interesses hoe jou afstudeerstage ingedeeld wordt en waar je onderzoek over gaat.

Gaan je interesses meer uit richting HR en het recruitment gedeelte, dan kan je een onderzoek uitvoeren omtrent het aantrekken van nieuwe personeel. Gaan je interesses meer uit richting account management, ofwel sales? Dan kun je tijdens je stage een onderzoek uitvoeren over bijvoorbeeld het opzetten van een salesplan en zal je daarnaast opgeleid worden tot account manager.

Bij deze vacature kun je dus zelf de lead nemen en aangeven wat je leuk en interessant vindt zodat jij je tijdens deze afstudeerstage volledig kunt ontwikkelen. Belangrijk om nogmaals te benoemen: je krijgt alle ruimte om ook je afstudeeropdracht uit te voeren. Deze zal in goed overleg met de organisatie worden bepaald.

Zo ziet jouw dag eruit

Jou toekomstig stage bedrijf kent geen hiërarchie en is te omschrijven als informeel! Ze werken veel met doelen en telkens als een doel wordt behaald gaan ze als team wat leuks doen (samen bbq'en tot cadeautjes ontvangen, of een buitenlandse reis maken).

Het is altijd gezellig op de vrijmibo en vinden het leuk om tot laat er nog te staan. Daarnaast vinden ze sporten ook erg belangrijk en doen ze dus ook sportieve activiteiten. De eerst volgende op de planning: in oktober gaan ze met het team de Mont Ventoux in Frankrijk op fietsen (voorkeur voor lopen of wat anders? Dat is ook zeker mogelijk)! Kortom een ideale HR of sales afstudeerstage voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Dit ben jij

- Communicatief vaardig
- initiatief tonend en proactief
- Goede communicatie skills
- Affiniteit met sport! Bij deze organisatie zijn er naast business doelen, namelijk ook persoonlijke vitaliteit doelen
- Liefst kruipend naar huis na de vrijmibo

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in recruitment en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en open!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Samen op reis en vrijmibo's!