Afstudeerstage HR

Afstudeerstage HR/HRM

Dit ga je leren

Jouw toekomstige afstudeerorganisatie biedt jou de mogelijkheden om het HR vak van A tot Z te leren binnen een authentiek bedrijf! Je bent verantwoordelijk voor alle medewerkers binnen het bedrijf.

Taken die behoren tot jouw functie als HR medewerker:
- Voortgangsgesprekken
- Regelen van verlof en verzuim
- Administratieve werkzaamheden (zoals contracten)
- Wet en regelgeving
- Medewerkerstevredenheidsonderzoek
- Werving & selectie
- Meehelpen met het opzetten van workshops en events

Daarnaast wil jouw stagebedrijf graag dat jij de lead neemt en aangeeft wat je leuk en interessant vindt zodat jij je tijdens deze afstudeerstage volledig kunt ontwikkelen. Ook krijg je de ruimte voor een afstudeeropdracht uit te voeren. Deze kunnen jullie samen bepalen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de HR manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR. Kortom een ideale HR afstudeerstage voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Dit ben jij

Ben jij echt een mensen mens? Heb jij een goed staaltje menselijk inzicht? Ben jij empathisch maar wel realistisch? Dan zoekt deze organisatie jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in lucht en plaatwerken en er werken 50+ medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling HR/HRM met leuke collega’s. Zij houden zich bezig met personeelszaken

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Diverse stage