Afstudeerstage HR

Jij gaat aan de slag met het inrichten van de HRM strategie!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige afstudeerorganisatie biedt jou de mogelijkheden om het HR vak van A tot Z te leren binnen een snel groeiende organisatie! Samen met de directie ga jij onderzoeken hoe deze groeiende innovatieve organisatie haar HRM strategie en beleid kan inrichten.

Daarnaast wil jouw stagebedrijf graag dat jij de lead neemt en aangeeft wat je leuk en interessant vindt zodat jij je tijdens deze afstudeerstage volledig kunt ontwikkelen. Naast jou afstudeerstageopdracht kan jij het stagebedrijf ondersteunen bij diverse uiteenlopende HRM zaken.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Jij gaat zelfstandig maar ook in teamverband aan de slag met jou afstudeeropdracht. Daarnaast ondersteun je de directie met advies op het gebied van HRM. Kortom een ideale HR afstudeerstage voor jou om veel te leren en ervaring op te doen! Bij goed functioneren ligt er tevens een mogelijkheid tot aanblijven in het verschiet!

Dit ben jij

Ben jij echt een mensen mens? Heb jij een goed staaltje menselijk inzicht? Ben jij empathisch maar wel realistisch? Dan zoekt deze organisatie jou! Wil jij daarnaast aan de slag met een gave afstudeeropdracht binnen een groeiende innovatieve organisatie!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de totaalonderhoud en er werken 100 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en ondernemend.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is goed nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Leuke teamuitjes!