Afstudeerstage HR

Het HR beleid opzetten!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf biedt jou de mogelijkheden om alles te weten te komen over de HRM taken die je later zal toepassen in het bedrijfsleven. Taken en werkzaamheden die je kan oppakken en opzetten tijdens je HR afstudeerstage zijn onder andere:

- Voortgangsgesprekken
- Regelen van verlof en verzuim
- Administratieve werkzaamheden (zoals contracten)
- Wet en regelgeving
- Medewerkerstevredenheidsonderzoek
- Werving & selectie

Daarnaast wil jouw stagebedrijf graag dat jij de lead neemt en aangeeft wat je leuk en interessant vindt zodat jij je tijdens deze stage volledig kunt ontwikkelen. Ook krijg je de ruimte voor een afstudeeropdracht uit te voeren. Deze kunnen jullie samen bepalen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de HR manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR. Kortom een ideale HR afstudeerstage voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Dit ben jij

- Nauwkeurig
- Ondernemend
- Ambitieus
- Zelfstandig
- Neem initiatief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in detacheren van techneuten en er werken 60 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, direct en korte lijntjes.

Je komt te werken op een afdeling services werken met 15 collega’s. Zij houden zich bezig met uitzenden van techneuten en de werving en selectie. De uitdaging ligt bij het opzetten van de afdeling HRM.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is slechter te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig. Je krijgt een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer.
group
50+ medewerkers
mood
Open en kansrijk
local_bar
Kans op een bonus!