Afstudeerstage HR

HR Afstudeerstage

Dit ga je leren

Het bedrijf is een gecentraliseerde HR-organisatie die verschillende praktijken bedient, met een sterke focus op de financiële wereld. De praktijken omvatten onder andere data-analyse, betalingsverkeer, risk en compliance, en transformatie, met specifieke nadruk op projectmanagement. Het bedrijf is voortdurend bezig met het synchroniseren van processen en het ontwikkelen van een sterke bedrijfscultuur. Met een team van specialisten voeren ze advieswerk uit, implementeren ze grote programma's voor betalingsprojecten en ondersteunen ze transformatieprocessen binnen de financiële sector.

Als HR afstudeerstagiair maak je deel uit van de backoffice HR-afdeling van het bedrijf. Jij krijgt de mogelijkheid om mee te werken en krijgt tevens de kans om na de stage bij het bedrijf te blijven. In deze rol help jij bij het synchroniseren van processen en het ontwikkelen van de bedrijfscultuur. Ondersteun jij consultants bij de afspraken die gemaakt zijn zodat de tijd, locatie en contactpersoon duidelijk zijn zodat die vlekkeloos verloopt. Daarnaast is er voor jou de mogelijkheid om in overleg een onderzoeksopdracht te formuleren, waarvan de specifieke details onderling nog besproken gaat worden.

De werkzaamheden:
- Assisteren bij backoffice HR-taken, zoals klant onboarding en offboarding (sales support) en salaris-wijzigingen/administratie
- Ondersteunen bij sollicitatieprocessen
- Faciliteren van afspraken van de consultants zodat dit vlekkeloos verloopt
- Bijdragen aan het verbeteren van werknemerstevredenheid en het begeleiden van medewerkers tijdens veranderingen
- Uitvoeren van administratieve taken en het bijhouden van personeelsinformatiesystemen
- meedenken en bijdragen aan lopende HR projecten en thema’s
- Meewerken zodat de overgang van de fusie van het bedrijf goed verloopt
- het beheer van de HR mailbox en de zorg voor een goede opvolging van HR gerelateerde vragen
- de administratieve verwerking van de in-, door- en uitstroom van personeel
- administratieve ondersteuning aan de HR manager en adviseurs

Zo ziet jouw dag eruit

Een werkdag als HR afstudeerstagiair omvat een gevarieerd takenpakket. Je ondersteunt bij onboarding, voert administratieve taken uit, helpt bij sollicitaties (voert deze zelf niet uit), werkt mee aan lopende HR-projecten, en neemt deel aan samenwerkingen en overleggen met het team. Daarnaast kan er tijd worden besteed aan jouw onderzoek. Betreft de onderzoeksopdracht mag jij ook jouw ideeën doorgeven om samen tot een onderzoeksdoelstelling te komen. Als HR afstudeerstagiair krijg je de kans om praktische ervaring op te doen en een waardevolle bijdrage te leveren aan het HR-team en mogelijk klaar gestoomd te worden op jouw eerste echte HR baan!

Dit ben jij

- Uitstekende kennis van MS Office pakketten
- Een integere, flexibele en servicegerichte houding
- Het vermogen om overzicht te houden en snel te schakelen
- Een gestructureerde manier van werken
- Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in consulting en er werken 25 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel

Je komt te werken op een afdeling HR met 3 collega’s.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Overkoepelende organisatie