Afstudeeropdracht HR met betrekking tot generatiepact

Alles op het gebied van HR

Dit ga je leren

De organisatie is op zoek naar een afstudeerder die aan de slag gaat met een afstudeeropdracht op het gebied van het uitstroombeleid.

Zij zijn bezig met employerbranding en duurzame inzetbaarheid. Zij weten nu al dat over een paar jaar een aantal mensen de pensioenleeftijd hebben bereikt. Het gaat om technisch personeel met veel kennis in huis. Zij willen nu een programma opzetten, in lijn met het generatiepact, hoe ze dit zo optimaal kunnen inrichten.
Je moet hierbij denken aan instroom, opleidingsprogramma, maar ook welke regelingen van toepassingen zijn op de uitstromers.
Je gaat onderzoek doen naar dit thema en vervolgens de organisatie advies geven over hoe zij dit kunnen inrichten.

Het is een uitdagend project voor een HR afstudeerder!

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de HR manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR. Kortom een ideale HR stage voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Over dit bedrijf

Dankzij dit bedrijf hebben velen van ons een warme verwarming en kunnen we in een hotel allemaal tegelijk warm douchen, ze zijn namelijk marktleider op het gebied van pompen en pompinstallaties. Het bedrijf zit met 7.500 werknemers in 60 landen over de hele wereld maar heeft haar focus voornamelijk op Europa en Azië.

Op het kantoor in Nederland werken 47 medewerkers. Er is een werkplaats en magazijn voor de monteurs omdat ze vanuit daar heel Nederland bedienen.

Het bedrijf is goed te bereiken met openbaar vervoer, maar een fiets op het station is wel handiggroup
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Super leuke collega's met ruimte voor veel eigen ontwikkeling