Afstudeerstage HR

Jij gaat aan de slag met een HR-gerelateerd onderzoek

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is een vrij groot recreatiepark op de Veluwe. Ze hebben mooie chalets, welke voor toeristen in zowel binnen-en buitenland interessant zijn. Hierbij onderscheiden zij zich van andere parken door de extra activiteiten die ze regelen en de goede service die ze bieden.

Gedurende jouw stage bij dit bedrijf kan jij je bezig gaan houden met een HR-gerelateerd onderzoek. Een aantal jaar geleden is het bedrijf opnieuw ingedeeld. Ze zijn in divisies opgedeeld en de HR-processen zijn nog niet aangepast op deze nieuwe personeelsverdeling. Aan jou de taak om aan de slag te gaan met het beschrijven van de huidige werkprocessen op het gebied van HR. Je kan deze opdracht vergelijken met het schrijven van een personeelshandboek.

Het prettige aan deze organisatie is dat ze graag meedenken met potentiële stagiairs dus dat een opdracht ook verder kan worden ingekaderd op basis van wat je zelf leuk vindt. Buiten deze opdracht om zal je ook kleine meewerktaken op het gebied van HR op gaan pakken. Hier zal jij je in de praktijk ongeveer 2 dagen per week mee bezig gaan houden, de rest van de tijd kan je besteden aan je onderzoek.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. De sfeer op kantoor is erg informeel en iedereen is altijd wel in voor een praatje.

Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de operations manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR.

Dit ben jij

- Betrokken
- Zelfstandig
- Affiniteit met hospitality is een pré
- Je voelt je prettig in een lekker informele club
- Opleidingsachtergrond HR of bedrijfskunde

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de recreatie en er werken 50 medewerkers binnen het bedrijf, waarvan ongeveer 15 op kantoor. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet zo goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het is aan te raden om een fiets bij de bushalte of het treinstation te zetten om de reis te vergemakkelijken. Als je met de auto komt dan staat het bedrijf open voor een kilometervergoeding.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel en gezellig
local_bar
Toffe informele club!