Afstudeerstage HRM Tilburg

Je bent aan het zoeken naar een HRM afstudeerstage in Tilburg. Dat klopt, toch? Dan kunnen wij jou vanaf nu verder helpen bij het vinden van een toffe HRM afstudeerstage in Tilburg. Wij helpen hoogopgeleide studenten (HBO en WO) al sinds 1998 met succes bij het vinden van een HRM afstudeeropdracht in Tilburg (en de rest van Nederland). Daarom hebben we hieronder alvast een overzicht gemaakt met daarin de beschikbare HRM afstudeerstages in Tilburg die we op dit moment al voor je hebben.

Jouw HRM afstudeerstage in Tilburg snel gevonden

Staat jouw HRM afstudeerstage in Tilburg er nog niet tussen? Natuurlijk helpen we jou dan alsnog! Schrijf je gratis en vrijblijvend in. Dan houden we jou per mail op de hoogte van de tofste HRM afstudeerstages in Tilburg en omstreken. Onze accountmanagers zorgen namelijk voor zo'n 50 nieuwe afstudeerstages per week. Door onze mail kan jij er als eerste bij zijn en reageren op een van de toffe afstudeeropdrachten.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.