0 hrm afstudeerstages in Den Haag voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Afstudeerstage HRM Den Haag

Je bent inspiratie aan het op doen waar jij een toffe HRM afstudeerstage in Den Haag kan vinden. Daar hebben wij een antwoord op: bij ons! Wij helpen hoogopgeleide studenten (HBO en WO) zoals jij al sinds 1998 bij het vinden van een toffe HRM afstudeeropdracht in Den Haag (en de rest van Nederland). Weet je eigenlijk al of je bij een groot A-merk aan de slag wil? Of juist bij een wat kleinere MKB'er bij jou in de buurt?

Jouw HRM afstudeerstage in Den Haag snel gevonden

Naast het feit dat we een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand garanderen, gaan met met jou samen kijken wat voor bedrijf bij je past. We nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek op kantoor. Indien dit niet mogelijk is zijn we lekker flexibel: Skypen met een van de stagecoaches is geen enkel probleem. Aan de hand van dit gesprek wordt er duidelijk wat voor bedrijf jij nu eigenlijk zoekt. Nu kunnen wij aan de slag om de ideale match tussen jou en een bedrijf te vinden. Mocht jouw ideale HRM afstudeeropdracht in Den Haag er nog niet tussen staan? Geen probleem. Neem contact op met onze accountmanagers om te kijken of er meer mogelijk is.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.