Afstudeerstage HRM Den Bosch

Ben je toevallig op zoek naar een leuke HRM afstudeerstage in Den Bosch? Dat komt goed uit. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het helpen van hoogopgeleide studenten (HBO en WO) zoals jij die op zoek zijn naar een toffe HRM afstudeerstage in Den Bosch. We bestaan al sinds 1998 en helpen jaarlijks zo'n 1.500 studenten bij het vinden van een afstudeeropdracht in Den Bosch (en de rest van Nederland). Natuurlijk helpen we jou daar ook graag bij!

Jouw HRM afstudeerstage in Den Bosch snel gevonden

Voordat we met een bedrijf in zee gaan maken we natuurlijk een aantal voordelige afspraken voor jullie. Zo garanderen alle bedrijven waarmee wij samenwerken een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Dit kan oplopen als jij goed weet te onderhandelen tijdens je sollicitatiegesprek! Naast een toffe stagevergoeding, vinden wij het belangrijk dat er binnen het bedrijf waar jij gaat afstuderen, begeleiders aanwezig zijn die daadwerkelijk een HBO of WO opleiding hebben afgerond. Zo krijg je feedback en advies op HBO of WO niveau wat nodig is om tot een top eindresultaat te komen. Zo is het gemiddelde eindcijfer van een HRM afstudeerder via ons een 8. Jij wil toch ook afstuderen met een 8 of hoger?

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.