Afstudeerstage HRM Breda

Je bent op zoek naar een HRM afstudeerstage in Breda. Dat klopt, toch? Wij kunnen je hierbij helpen. Wij helpen hoogopgeleide studenten (HBO en WO) zoals jij al sinds 1998 bij het vinden van de ideale HRM afstudeerstage in Breda (en de rest van Nederland). Dit zijn er jaarlijks meer dan 1.500 studenten die gemiddeld een 8 als eindcijfer halen bij het afstuderen.

Jouw HRM afstudeerstage in Breda snel gevonden

Naast dat we al heel wat ervaring hebben in het helpen vinden van een HRM afstudeerstage in Breda, maken we ook mooie afspraken met de bedrijven waarmee we samenwerken. Zo garanderen de bedrijven waarmee we samenwerken een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Wellicht ben je een beetje commercieel ingesteld en zorg je voor een hogere stagevergoeding. Daarnaast raden we jou aan om je gratis en vrijblijvend in te schrijven. Mocht het namelijk zo zijn dat op dit moment jouw ideale HRM afstudeerstage ontbreekt, no worries! Onze accountmanagers zorgen wekelijks voor zo'n 50 nieuwe afstudeerstages. Door je aan te melden wordt je per mail op de hoogte gebracht van nieuwe HRM afstudeerstages in Breda!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.