0 hrm afstudeerstages in Amsterdam voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Afstudeerstage HRM Amsterdam

Je bent op zoek naar een HRM afstudeerstage in Amsterdam. Klopt dat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je natuurlijk graag verder. Wij helpen hoogopgeleide studenten (HBO en WO) zoals jij al sinds 1998 met het vinden van de ideale HRM afstudeeropdracht in Amsterdam (en de rest van Nederland). Uit ervaring kunnen we vertellen dat jullie het moeilijk vinden om een leuke HRM afstudeeropdracht in Amsterdam te vinden. Daarom hebben we hieronder alvast een selectie gemaakt van alle HRM afstudeerstages die wij beschikbaar hebben.

Jouw HRM afstudeerstage in Amsterdam snel gevonden

Het kan natuurlijk voor komen dat jouw ideale HRM afstudeerstage er op dit moment nog niet tussen staat. No worries, wekelijks worden er zo'n 50 nieuwe, toffe HRM afstudeeropdrachten door onze accountmanagers binnen gehaald. Door je gratis en vrijblijvend in te schrijven, wordt je per mail op de hoogte gehouden van de nieuwe HRM afstudeerstages!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.