Afstudeerstage procesoptimalisatie

Onderzoek naar interne processen

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het onderzoeken van een aantal verschillende taken. Je gaat bepaalde processen van verschillende afdelingen in kaart brengen, hieruit ga je koppelingen en relaties leggen en hier proberen één proces van te maken. Je gaat taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden vastleggen (RACI). Verder ga je normen, wet en- regelgeving koppelen. Ook ga je je bezighouden met het continu verbeteren door middel van interne (kwaliteit)controle. Een ander taak waar je je mee bezig gaat houden is het signaleren, registeren, beoordelen, monitoren, sturen en analyseren van risico’s en corrigerende en preventieve maatregelen (CAPA).

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag is divers omdat je je met verschillende aspecten bezighoudt van dit brede onderzoek. Het ene moment ben je bezig met interne communicatie en het andere moment hou je je bezig met de op orde stelling van de administratie. Je gaat een flinke ontwikkeling doormaken in je researchkwaliteiten. Administratieve organisatie en interne controle is een belangrijk onderdeel voor jouw afstudeerorganisatie. Dit zorgt er namelijk voor dat je stagebedrijf op operationeel, tactisch en strategisch niveau in control is.

Dit ben jij

Bijt jij je makkelijk vast in een uitdagend vraagstuk en laat je dan niet meer los? Vind jij het interessant om jezelf bezig te houden met de interne processen van een bedrijf? Zie jij altijd kansen liggen? Dan zoekt dit bedrijf jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief met de merkactivatie van grote en bekende merken in de retail. Het bedrijf ontwerpt, produceert en onderhoudt zelf de creaties die zij voor onder andere shop-in-shop's leveren. Er werken binnen het internationaal opererende bedrijf in totaal ongeveer 100 medewerkers en de sfeer is te omschrijven als enorm plat en informeel. Een voorbeeld: de directeur vond dat zijn kantoor te afgelegen was van het team, waardoor hij is verhuisd naar een plek vlakbij het koffieapparaat. Want als er één plek is waar je jouw team tegenkomt...!

Je krijgt bij dit bedrijf begeleiding van echte vakmensen op HBO niveau en daarnaast ontvang je een prima stagevergoeding. Verder zit je dicht bij het vuur. Nieuwe ontwerpen zie jij namelijk al voordat het voor de A-merken de markt op gaat, een stukje geheimhouding komt hier dus ook bij kijken. Daarnaast is er een te gekke Experience Room aanwezig, waarbij nieuwe uitgebrachte creaties tentoongesteld staan en je een goed beeld krijgt van waar de organisatie mee bezig is.

Het bedrijf is redelijk lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Het makkelijkst zou zijn wanneer je over eigen vervoer beschikt. Wel bestaat er een eventuele mogelijkheid om met collega's mee te reizen, maar dit hangt af van jouw woonlocatie.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel en plat
local_bar
Vrijmibo borrels