Afstudeerstage optimalisatie producten

Jij brengt de huidige producten vakkundig in kaart brengen en gaat op zoek waarin nog verspilling in kosten.

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage leer je bij dit stagebedrijf veel op het gebied van voorraadbeheer, inkoopkosten, marges en overige cijfers. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen wereldwijd maar in deze stage ga je aan de slag voor de vestiging in Den Bosch.

Thema's die je tegen gaat komen zijn: het verbeteren van maandelijkse rapportages, het voorraadbestand en de algemene cijfers. Momenteel heeft de opdrachtgever namelijk te weinig inzichtelijk waar en hoe de marges nog verder geoptimaliseerd kunnen worden of dat kosten bespaard kunnen worden.

Uit jouw onderzoek komt naar voren waarin verdere optimalisatie of aanpassing noodzakelijk is, om zo de marges te verhogen of juist de kosten te laten dalen

Zo ziet jouw dag eruit

Je start de dag gezamenlijk met het team, jullie nemen de lopende huidige stand van zaken van je onderzoek door. Na een lekkere kop koffie ga je volop aan de slag met je onderzoek. Jij bent echt verantwoordelijk voor je eigen onderzoek maar krijgt natuurlijk altijd hulp van de medewerkers die werkzaam zijn binnen het bedrijf.

Dit ben jij

- Weet van aanpakken
- Je weet een toegevoegde waarde te bieden
- Jij weet jezelf te ontwikkelen
- Kritisch ingesteld
- Zelfstandig
- Affiniteit met ondernemerschap en finance

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de veiligheid van machinale producten en er werken 50+ medewerkers binnen het bedrijf. In Nederland werken er daarvan ongeveer 20 medewerkers . Het bedrijf is internationaal actief waardoor het ook geschikt is voor international business management studenten. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en nuchter.

Je komt te werken op een afdeling Finance met een aantal collega’s waarbij jouw tijd vooral besteed zal worden aan het onderzoek.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Open en nuchter
local_bar
Volop in ontwikkeling!