Financiële afstudeerstage bij een informeel assurantiekantoor!

Met jouw onderzoek ga je dit bedrijf verder professionaliseren

Dit ga je leren

Onze opdrachtgever is een allround kantoor van specialisten in financieel advies en verzekeringen. De organisatie bediend op dit moment rond de 8000 klanten. Ze hebben in de regio een toonaangevende rol. Daarbij is de financiële intermediair markt de afgelopen jaren nog al veranderd en complexer geworden. Dit stelt andere eisen aan de interne organisatie.

Het bedrijf gaat graag met jou het gesprek aan wat betreft jouw afstudeeronderzoek. Zij zien hiervoor graag jouw input tegemoet, zodat jullie gezamenlijk tot een mooi onderzoek komen. Ze vinden het belangrijk dat je wel met iets bezig gaat waar jouw interesse en kracht ligt.

De werkzaamheden bestaan uit alles wat er dagelijks gebeurt bij dit bedrijf. Denk hierbij dus onder andere aan verzekeringen beheren en commerciële navraag. De ideale situatie voor dit bedrijf is dat jij a 2 dagen per week aan je onderzoek zit (kan vanuit huis) en dat je bereid bent om a 3 dagen in de week mee kan werken. Voor deze 3 dagen in de week dat je meewerkt krijg je een hele behoorlijke vergoeding. Denk hierbij aan 3 dagen van 8 uur voor ongeveer 11 euro bruto per uur.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag met het in beeld brengen van de verdere professionalisering van deze organisatie. Samen met de eigenaar, die tevens ook zeer goede begeleiding aan je geeft, ga je aan de slag met de financiële processen binnen de organisatie.

Aan jou de taak om de bedrijfsprocessen verder te analyseren en te optimaliseren. De organisatie heeft meerdere opdrachten beschikbaar dus afhankelijk van je interesse zijn de processen beschikbaar!

Dit ben jij

* Je beschikt over een WFT (Schade Particulier) of bent van plan die te behalen
* Je hebt ervaring met verzekeringen
* Analytisch, communicatief, humor en hands on
* Je beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen

Over dit bedrijf

Onze opdrachtgever is een is een allround kantoor van specialisten in financieel advies, hypotheken en verzekeringen. Het bedrijf heeft inmiddels 8000 klanten.

De organisatie is onlangs overgenomen door een grotere partij en binnen het team waarin jij komt te werken werk je met zijn 4'en. Echter zal het bedrijf binnen enkele maanden verhuizen, waarbij de afdelingen worden samengevoegd en het team richting de 20 personen zal gaan. Het bedrijf is met openbaar vervoer erg goed te bereiken, dus een auto is niet echt nodig!

De organisatie biedt goede HBO-begeleiding. De eigenaar zal zowel vakinhoudelijk sturing geven als coaching! Daarnaast biedt het bedrijf een erg riante stagevergoeding voor het meewerken!

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel en gezellig
local_bar
Kleine organisatie waar je enorm veel kan leren!