Bijbaan Veldwerkonderzoek Vastgoed

Veldonderzoek voor de vastgoed omgeving

Dit ga je leren

Je gaat werken voor een bedrijf dat werkzaam is in de vastgoed sector. Met deze bijbaan ga je aan de slag met het onderzoeken van een aantal verschillende aspecten. Je gaat alle processen onderzoeken en in kaart brengen op gebied van bestuursrecht, vergunningen en contracten. Natuurlijk word je als onderzoekend student volledig meegenomen in dit proces. Verder ga je normen, wet en- regelgeving koppelen. Het bedrijf kijkt samen met jou waar je interesses liggen en helpt graag om jou om te toveren als expert op jouw interesse gebieden.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag is divers omdat je je met verschillende aspecten bezighoudt van dit brede onderzoek. Je gaat veel leren op juridisch gebied, maar ook hoe het er in praktijk aan toe gaat in de vastgoedwereld. Onderwerpen waarmee jij te maken gaat krijgen zijn o.a.
- kadaster
- bestuursrecht
- ruimtelijke plannen inzien
- vergunningen / vergunningsaanvragen
Je gaat een flinke ontwikkeling doormaken in je researchkwaliteiten.

Dit ben jij

Heb jij een sterk onderzoekend vermogen? Bijt jij je makkelijk vast in een uitdagend vraagstuk en laat je dan niet meer los? Vind jij het interessant om jezelf bezig te houden met zaken in de vastgoedwereld? Dan zoekt dit bedrijf jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de vastgoed omgeving. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als toegankelijk en leerrijk.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto kan handig zijn.
group
5+ medewerkers
mood
Rijke leeromgeving
local_bar
Fijne werksfeer