Afstuderen financiële optimalisatie

Jij gaat het financieel systeem verder uitbouwen waardoor dat informatiestromen nog gemakkelijker beschikbaar zijn!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de aanleg van groenvoorziening en zij zoeken een gemotiveerde afstudeerstudent die het financiële systeem verder gaat optimaliseren.

De financiële afdeling kan ondersteuning gebruiken bij verschillende werkzaamheden, dit ga jij regelen voor ze! Het bedrijf werkt namelijk binnen een bepaald framework van een programma, jouw verantwoordelijkheid om de input in dit systeem verder te optimaliseren, waardoor de benodigde informatie nog sneller inzichtelijk wordt. Je zal niet hoeven te programmeren, maar je brengt wel het bestaande framework in kaart en je gaat kijken naar de verdere invulling van dit framework. Je maakt een inventarisatie hoe dit zou moeten gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en levert uiteindelijk een optimalisatie op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent zelf verantwoordelijk voor de optimalisatieslag binnen het framework maar je start de dag met je betrokken collega's op de finance afdeling! Jullie nemen samen door wat er die dag allemaal op jouw planning staat en gaat vervolgens direct aan de slag. De medewerkers staan ook altijd voor je klaar als je vragen hebt, jullie zijn echt een team samen.

Dit ben jij

Heb jij ambities om de Finance & Control in te gaan? Ben jij praktisch ingesteld? Vind jij het leuk om je eigen opdracht te hebben en je hier volledig in vast te bijten? Ben jij degene die uit een database aan informatie de juiste informatie direct uitvist? Verder ben jij:
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Wil jij altijd weten waarom
- Onderzoekend ingesteld
- Kritisch durven denken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de groenvoorziening door heel Nederland en er werken ongeveer 800 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de afdeling finance met ongeveer tien collega’s. Zij houden zich bezig met alle financiële werkzaamheden voor de vestiging. De opdracht die jij gaat vervullen kijkt echter op landelijk niveau, waarbij je de samenwerking tussen de vestigingen gaan vergroten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
250+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Jij hebt groene handen!