Uitdagende afstudeerstage finance

Aan de slag bij een gedreven en no nonsense financieel advieskantoor!

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga je per september 2022 aan de slag bij een gedreven en no nonsense financieel adviesbureau dat klanten uit 19 landen bedient en ondersteunt met o.a. bedrijfsopvolging, aankoop & verkoop, fiscale structuren, bedrijfsoverdrachten en zakelijke conflicten. De organisatie is ervaren als het gaat om begeleiden van HBO stagiaires.

Jouw toekomstige stagebedrijf heeft 10 jaar geleden zelf een financieel management software ontwikkeld, wat enorm complex is. Dat is echt een systeem voor financieel experts. Echter: ziet de organisatie juist ook kansen met het systeem, voor de wat minder financieel onderlegden (dus bijv. niet de accountants, maar de adviseurs als voorbeeld).

De organisatie wil daarom aan de slag met het ‘versimpelen’ van dit systeem, om daarmee een bredere doelgroep aan te spreken. Hierbij is het enerzijds van belang dat je als student zeer goed onderlegd bent in finance (gaat om ingewikkelde financiële processen die je moet kunnen begrijpen), waarbij er met een frisse en kritische blik naar wordt gekeken. Anderzijds moeten de processen dus worden geanalyseerd en op de juiste manier worden ingericht op de doelgroep.

Verder is het leuk om te benoemen dat de directeur van het financiële adviesbureau ook een IT-organisatie runt, dat daadwerkelijk aan de slag kan gaan met het realiseren van jouw adviezen!

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens jouw afstudeerstage kom je vanwege het belang van het onderzoek direct te werken met de directeur van de organisatie. Naast dat je niet dichter bij het strategische vuur kan zitten, krijg je ook de mogelijkheid om daadwerkelijk mee te gaan met adviesgesprekken. Er is uiteindelijk ook de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Dit ben jij

✔ Studerend richting finance
✔ Proactief, gedreven, zelfstandig, hands on
✔ Je vindt het leuk om klanten te adviseren
✔ Je neemt geen genoegen met een 6 en komt afspraken na
✔ Den Bosch is max. 45 minuten reizen met het OV

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is in een niche actief als financieel adviesbureau met klanten uit meer a 20 landen. Het bedrijf bestaat uit 19 collega's, waarbij je in het belang van het onderzoek direct met de directeur komt samen te werken.

Het stagebedrijf is ambitieus en gedreven, waarbij een zesjescultuur absoluut niet volstaat. Daarnaast bieden zij je vele kansen, echter zal je dit zelf moeten grijpen en hierbij een goed onderzoek moeten afleveren. Op het moment dat dit het geval is, bestaat er de mogelijkheid tot een langer dienstverband.

Naast het feit dat er goede begeleiding op HBO niveau aanwezig is en het feit dat het stagebedrijf ervaren is met het begeleiden van stagiairs, is het bedrijf ook goed te bereiken en anders is reiskostenvergoeding aanwezig. Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Ambitieus, gedreven, nuchter
local_bar
Kans op een vast dienstverband!