Afstudeerstage procesoptimalisatie

Je gaat aan de slag met het optimaliseren van het uitdraaien van rapportages

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van een proces binnen jouw toekomstige stagebedrijf.

Jouw toekomstig stagebedrijf is een grote speler binnen de Nederlandse retailbranche. Er zijn nergens zo veel cijfers te verkrijgen als in de branche waarin deze organisatie zich bevindt. Het uitdraaien van rapportages en het berekenen van marges etc, dat kan in het ogen van deze organisatie veel beter. Er worden nu beslissingen genomen door onderbuik gevoel. Deze is vaak goed, maar men wil beter kunnen voorspellen. Jij gaat het proces omtrent het verkrijgen van de cijfers optimaliseren en versnellen.

Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte afstudeeropdracht voor jou.

Dit ben jij

- Je pakt snel taken op, proactief
- Je bent praktisch ingesteld
- Je bent zelfstandig
- Je wilt gaan werken na je afstudeertraject
- Je bent breed geïnteresseerd
- Je hebt affiniteit met retail

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een grote retailer op de Nederlandse markt en er werken verdeeld over heel Nederland zo'n 2400 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en plat!

Je komt te werken op het hoofdkantoor met op kantoor ongeveer 40 collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast liggen er mooie kansen!

Het bedrijf is minder te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel en plat
local_bar
Mooie doorgroeimogelijkheden!