Afstudeerstage Financiële procesoptimalisatie

Gedurende je afstudeerstage ga je aan de slag met kostprijsberekeningen en de winstgevendheid van deze organisatie

Dit ga je leren

Jouw toekomstig stagebedrijf wil graag de service organisatie onderzocht hebben! Op dit moment worden er prijzen doorgerekend naar de klant die niet kloppen. Aan jou de taak om deze prijzen in kaart te brengen en nieuwe kostprijsberekeningen te maken. Hierbij ga je kijken naar materiaal, uren, planning etc. Dit alles om zo de winstgevendheid van de organisatie te vergroten en te optimaliseren.

Daarnaast zou je ook nog aan de slag kunnen met het in kaart brengen van de processen en deze vergelijken met het moederbedrijf! Dit om de situatie te vergelijken en hier wellicht wat aanpassingen in aan te brengen!

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Financiële achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het maken van logistieke technieken en er werken 45 medewerkers binnen het bedrijf in Nederland en wereldwijd zo'n 3000. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto kan handig zijn of een fiets bij station Nijkerk!
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Deels thuiswerken