Afstudeerstage Bedrijfskunde richting AO!

Je gaat aan de slag met het onderzoeken van processen richting AO

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het onderzoeken van de huidige processen richting de administratieve organisatie. Je gaat alle processen in kaart brengen, hieruit ga je koppelingen en relaties leggen. Deze organisatie merkt dat hun processen omtrent AO verouderd zijn. Daarom is het aan jou de taak om deze processen onder de loep te nemen en adviezen te geven over hoe zij dit kunnen moderniseren in de toekomst. Je komt terecht bij een bedrijf dat het erg belangrijk vindt dat jij je op je plek voelt! Zo is er veel ruimte voor eigen inbreng en kan je ook de helft van de tijd vanuit huis werken.

In de afgelopen periode is er een CRM-module (inclusief facturatie) geïmplementeerd, waardoor het verkoopproces semi-geautomatiseerd is. Dit vernieuwde proces dient nog in kaart gebracht te worden, maar uiteindelijk is het doel van de opdracht om alle (financiële) processen in kaart te brengen en een verbeterplan op te stellen met adviezen en aanbevelingen.

Het uiteindelijke doel van deze afstudeerstage is om een omschrijving van de huidige administratieve organisatie aan te leveren met aanbevelingen over hoe dit te moderniseren. Mooie uitdaging dus!

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag is divers omdat je je met verschillende aspecten bezighoudt van dit brede onderzoek. Het ene moment ben je bezig met interne communicatie en het andere moment hou je je bezig met de op orde stelling van de administratie. Je gaat een flinke ontwikkeling doormaken in je researchkwaliteiten. Jouw AO opdracht s een belangrijk onderdeel voor jouw afstudeerorganisatie. Een goede AO zorgt er namelijk voor dat je stagebedrijf op operationeel, tactisch en strategisch niveau in control is en dat de processen goed lopen.

Dit ben jij

- Onderzoekend
- Zelfstandig
- Je studeert Bedrijfskunde of Finance & Control
- Sociaal

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de gezondheidszorg en er werken 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast kom je ook in aanmerking voor een kilometervergoeding als je met de auto komt.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet persé nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Hecht team