Afstudeerstage Accountancy

Jezelf verder ontwikkelen als controller in de samenstel!

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage per februari 2023 ga jij aan de slag onder de begeleiding van de teamleider van de samenstel. Enerzijds draai je mee in de praktijk en is er de mogelijkheid om als controller langs klanten te gaan. Anderzijds krijg je alle ruimte om jouw scriptie te schrijven. Het onderwerp? Dat bepaalt men graag met jou, zodat jij zeker weet dat jij een onderzoek uitvoert wat je écht interessant lijkt! De organisatie is overigens zeer ervaren met HBO stagiairs en weet wat het inhoudt om jou succesvol te laten afstuderen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot een vaste baan na de afstudeerstage!

✔ Indien je voor de start van jouw afstudeerstage reeds kan starten middels een bijbaan, is dit een grote pre!

Zo ziet jouw dag eruit

Met het team starten jullie de dag gezamenlijk op locatie, jullie nemen de lopende projecten en de status daarvan door en jullie verdelen de taken van die dag. Jij bent echt verantwoordelijk voor je eigen gedeelte en onderzoek, maar krijgt natuurlijk altijd hulp van de financiële experts die werkzaam zijn binnen het bedrijf.

Dit ben jij

✔ Student Accountancy/Finance
✔ Analytisch en zelfstandig
✔ Nuchter en no-nonsense
✔ Woonachtig in omgeving Culemborg

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in een straal van 40 KM rondom omgeving Culemborg. Hierbij kan je denken aan het MKB, tot multinationals! Doordat het bedrijf de afgelopen jaren meerdere bedrijven heeft overgenomen, bieden zij verschillende diensten aan en liggen er dus mooie kansen in het verschiet.

Binnen het bedrijf werken <15 medewerkers en je zal worden begeleid door de hoofd samenstel die ervaren is met het succesvol begeleiden van HBO stagiairs. Denk hierbij aan het samenstellen van jaarrekeningen alsook het daadwerkelijk bezoeken van organisaties als controller in spe.

De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als nuchter en informeel en je krijgt goede begeleiding op HBO niveau plus een prima stagevergoeding. Het bedrijf is te bereiken met OV.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Plat, resultaatgericht, informeel
local_bar
Nieuw kantoor!