Uitdagende afstudeerstage finance

Jezelf verder ontwikkelen binnen de financiële sector

Dit ga je leren

Tijdens je afstudeerstage ga jij als Fiscale Economie / Accountancy georiënteerde student veel leren over finance. Het stage bedrijf is een fiscaal advies bureau dat binnen heel Nederland actief is. Samen met het bedrijf ga je aan de hand van je interesses een onderzoek opstellen. Binnen het bedrijf krijg je genoeg ruimte om aan het onderzoek te werken en er is er ook goede begeleiding aanwezig die je kan ondersteunen met je onderzoek. Verder is er bij een succesvolle samenwerking de mogelijkheid om in vast dienstverband aan te blijven.

✔ Voorafgaand aan de afstudeerstage kan hier al per direct gestart worden in de vorm een bijbaan.

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens je stage ligt de focus uiteraard voornamelijk op het onderzoek, tegelijkertijd ziet men je ook graag een aantal dagen in de week meewerken, zodat je op deze manier een daadwerkelijk onderdeel wordt van de organisatie. Denk aan werkzaamheden omtrent jaarrekeningen, boekhouding en belastingen. Daarnaast mag je mee met adviesgesprekken om hier ervaring van op te doen. Uiteraard zijn dergelijke werkzaamheden ondersteunend aan jouw onderzoek, de meewerkstage heb je immers al afgerond.

Dit ben jij

✔ Affiniteit met accountancy/ fiscale economie
✔ Secuur, analytisch en zelfstandig
✔ Handen uit de mouwen!
✔ Omgeving Doorn is max. 45 min. reizen met het OV

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stage bedrijf onderscheid zich van andere accountantskantoren en administratie kantoren door het bieden van fiscale kennis. Het bedrijf verzorgt de hele boekhouding. Met dit complete pakket kan het bedrijf haar klanten goed van dienst zijn. Bij het bedrijf zijn 22 werknemers actief op twee locaties.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel, hands on en nuchter
local_bar
Kans op een vaste baan!