Afstudeerstage elektrotechniek Utrecht

Je bent op zoek naar een elektrotechniek afstudeerstage in de regio Utrecht. Goed dat je ons gevonden hebt! Via StudentenBureau kun je gemakkelijk en snel een elektrotechniek afstudeeropdracht in Utrecht vinden. Iedere week bezoeken we tientallen bedrijven in de regio Utrecht om met hen te kijken wat hun wensen zijn op het gebied van elektrotechniek. De afstudeeropdrachten die we terugkrijgen, vind je hieronder in het overzicht met elekrtotechniek afstudeerstages in Utrecht. Staat er nog geen afstudeerstage tussen die jij leuk vindt? Dan raden we je aan om je alvast even in te schrijven. Op die manier weten we wat je precies zoekt en in welke regio en kunnen we met je meezoeken. Dat meezoeken is natuurlijk helemaal gratis, de gehele service van StudentenBureau is voor jou als student gratis!

Hoe helpen we jou om te afstuderen in de elektrotechniek in de regio Utrecht?

Omdat we kwaliteit belangrijk vinden, beozeken we alle bedrijven persoonlijk. Om diezelfde reden vinden we het ook belangrijk om jou persoonlijk beter te leren kennen. Dat doen we door jou, nadat je je hebt ingeschreven, uit te nodigen voor een intakegesprek bij ons op kantoor. In dat gesprek lopen we samen met jou door je wensen en eisen rondom jouw elektrotechniek afstudeerstage heen. Wat voor soort opdracht zou je leuk vinden om te doen? Wat voor soort bedrijf past er persoonlijk bij je? Daarna kijken we samen of we al een leuke elektrotechniek afstudeerstage voor je beschikbaar hebben in de regio Utrecht. Zo ja, dan plannen we zo snel mogelijk een sollicitatiegesprek voor je in. Na dit gesprek bepaal jij zelf of je graag wilt starten bij afstudeerbedrijf (en uiteraard doet het bedrijf hetzelfde bij jou). Op die manier kun je uiteindelijk via ons snel afstuderen in de elektrotechniek in de regio Utrecht.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.