Afstudeerstage werktuigbouwkunde

Productontwikkeling op de R&D-afdeling

Dit ga je leren

Deze afstudeeropdracht zal per september 2022 plaatsvinden in een van de meest vooruitstrevende technische bedrijven in Nederland. Zijn beurs gerelateerd wat betekend dat ze constant moeten blijven innoveren om een hoge status te behouden. Ze hebben verschillende kantoren over de wereld, zo zitten ze in Oostenrijk, Singapore en China. In Nederland zitten al de ondersteunende afdelingen. Zo ook R&D, waar deze stage wordt gelopen. Dagelijkse zijn ze bezig om door middel van het 5 stage development model, nieuwe producten te ontwikkelen voor de afzetmarkt. De eindproducten waar zij voor ontwikkelen zijn in potentie alle elektronische apparaten, van telefoons tot auto-onderdelen.

Op de R&D afdeling ga jij aan de slag met een ontwikkeling. Deze ontwikkeling is volledig door jou te kiezen in samenspraak met de directeur van het bedrijf. Er zijn verschillende opdrachten beschikbaar, waarbij men graag in overleg met jou tot de beste mogelijkheid komt. Jouw stagebedrijf wil constant blijven innoveren en jij kan daarbij helpen. Na de afstudeerperiode heb je een mooie kans om aan te blijven.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag begint op een mooi kantoor boven de productiehal. Deze open ruimte biedt een werkplek en een lekkere bak koffie. De start van de stageperiode begint met het formuleren van een opdracht waar jij jezelf volledig in wilt storten. Samen met de de stagebegeleider ga bedenken wat relevant is voor de organisatie. In de R&D-hal krijg je de volledige vrijheid om op verschillende gebieden jouw ontwikkeling te bedenken en te testen. Daarnaast krijg je begeleiding van ervaren mensen die al jaren in het vak zitten.

Dit ben jij

✔ Je studeert een technische studie richting Werktuigbouwkunde
✔ Je hebt ervaring in SolidWorks/ Autocad
✔ je bent ondernemend, proactief en zelfstandig
✔ Je kan reizen naar omgeving Arnhem

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in technologische ontwikkeling van elektronische apparaten en ze zijn in de wereld operationeel. Daarnaast is de sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling R&D met 35 collega’s. Zij houden zich bezig met de ontwikkeling van producten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast ligt het bedrijf binnen een halfuur reizen (met het OV) vanaf station Arnhem.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel, uitdagend, passie
local_bar
Innovatief tech-bedrijf!