7 communicatie afstudeerstages in Utrecht voor jou gevonden

Afstudeerstage communicatie Utrecht

Je bent op zoek naar een afstudeerstage communicatie in Utrecht. Yes! Laat je daar bij ons nou net aan het goede adres voor zijn. Sinds 1998 bemiddelen wij al in afstudeerstages communicatie in Utrecht. Met veel plezier helpen wij studenten in hun zoektocht naar de ideale afstudeerplek.

Jouw afstudeerstage communicatie in Utrecht zo gevonden

Als afstudeerder kun je ontzettend waardevol zijn voor een bedrijf, jij hebt namelijk een frisse blik die kan leiden tot vernieuwende ideëen. Zonder jou zou een bedrijf misschien niet tot die ideën of oplossingen komen. Hier mag jij best voor beloond worden! Daarom altijd minimaal €300 stagevergoeding in de maand. Maar denk ook eens aan de relevante werkervaring die jij op doet tijdens je stage. Al enthousiast? Bekijk hieronder ons aanbod aan afstudeerstages communicatie in Utrecht. Zit jouw droomplek er nog niet bij? Niet getreurd, wekelijks komen er zo'n 50 nieuwe vacatures bij. Wij weten zeker dat jij snel van start kan!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.